Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry

Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry mohou být způsobem, jak překlenout období, kdy se nám finančně právě nedaří, nebo potřebujeme peníze a nemáme dostatečné úspory. Do situace, kdy je třeba volná hotovost a nemáme ji zrovna k dispozici, se můžeme dostat poměrně snadno. Je však důležité vybírat mezi společnostmi, které krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry poskytují tak, abychom se nedostali ve výsledku do ještě větších finančních problémů, než jaké jsme měli na začátku. Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry jsou vhodné také na řešení refinancování či konsolidace nejrůznějších úvěrů, kreditních karet či kontokorentů – a to v libovolní kombinaci.


Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry – hotovost na účtu do několika dnů

Potřebujete rychlou půjčku? Nechcete dokládat, na co ji použijete? Pak je právě pro Vás vhodná naše nabídka krátkodobých nebankovních půjček a úvěrů! Ať již chcete financovat, refinancovat či konsolidovat cokoli, jako přímí poskytovatelé půjček se Vám budeme snažit pomoci. Vyřízení žádosti je expresní, peníze můžete mít na svém účtu již do deseti dnů! A to je pořádná rychlost, co myslíte?


Každý klient si zaslouží individuální přístup

Nikdo z nás nežije stejným životem jako ostatní, každý z nás je individualitou, osobností. Tak proč byste při žádosti o půjčku měli být posuzováni podle jednotných kritérií, která nezohledňují Vaše možnosti a požadavky? Jsme přímými poskytovateli nebankovních půjček, a proto Vám můžeme vyjít vstříc jak nejvíc budeme moci, a to jak v rámci výše splátek, tak doby splácení.


Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry poskytované a schvalované transparentně

Již od začátku spolupráce s námi Vám bude jasné vše, naše podmínky a smlouvy jsou srozumitelné. Nemusíte se bát žádných právních kliček ve smlouvách, které by jakkoli znevýhodňovali Vaši pozici vůči naší společnosti. Pokud si nebudete čímkoli jisti, naši zkušení zástupci Vám se vším rádi poradí, vše rádi vysvětlí.


Podmínky pro krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry a doba splácení

O půjčku lze zažádat osobně, ale dokonce i online přes naše webové rozhraní. Délka splácení bude nastavena tak, abyste vše pohodlně splatili, stejně tak výše splátek. Pokud bude třeba, může být délka splácení prodloužena až na 25 let. Fixní roční úroková sazba od 10, 99 % p.a. Zaručuje jistotu, že Vám po celou dobu splácení nebude úrok zvýšen.

Máte o půjčku u naší společnosti zájem? Ozvěte se nám, telefonicky či e-mailem, nebo navštivte některou z našich poboček!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

31. 8. 2018

Asisteam s.r.o. je držitelem licence ČNB, která je zárukou, že poskytovatel nebankovních úvěrů je pro klienty stabilní a seriózní partner

Nový zákon o spotřebitelském úvěru, který nabyl účinnosti 1. prosince 2016, nařizuje všem subjektům, které poskytují nebankovní spotřebitelské úvěry, získání…
3. 2. 2017

Podnikatelský úvěr

Podnikání není v dnešní době žádný med. Musíte zvládnout byrokracii a administrativu, zorientovat se ve složité legislativě a umět krotit vysoké náklady. To vše…
3. 2. 2017

Rychlá půjčka

Potřebujete si půjčit rychle a jednoduše? Chcete půjčku, která se bude dobře splácet a nezatíží váš rodinný rozpočet vysokými úroky a poplatky? To vše nabízí rychlá…